Logopediepraktijk Emmen

Team

Team

Daphne Bulthuis – Snakenborg, praktijkhoudster / logopediste

Ik ben in 1994 afgestudeerd als all round logopedist en akoepedist aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn studie logopedie was ik werkzaam als assistent audiciën in Zwolle en in het Speciaal Onderwijs. Na mijn verhuizing naar Emmen ben ik vanaf 1996 vrijgevestigd logopedist in Klazienaveen. Ik sta ingeschreven en geregistreerd bij de NVLF, het register voor dyslexiebehandelaars en het kwaliteitsregister.

Naast mij is als zp-er tevens werkzaam in de praktijk: Marieke Smit. Ook zijn er samenwerkingsverbanden met Logopediepraktijk De Rietlanden en Logopedisch Centrum Emmen om zo kwalitatief en breed mogelijke zorg te bieden.

Ik werk al bijna 25 jaar met veel plezier in mijn praktijk in het mooie Drenthe. Naast mijn gezin ben ik druk met het volgen van na- en bijscholing om mijn vaardigheden en kennis op niveau te houden.  Ik behandel zowel (jonge) kinderen als volwassen.

Dit alles past heel goed binnen het motto van de praktijk:  “Met ons team van logopedisten goed afgestemde zorg bieden aan iedere cliënt binnen de praktijk, waarbij de klacht of de hulpvraag van de individuele cliënt centraal staat”.

Daphne Bulthuis-Snakenborg