Logopediepraktijk Emmen

Team

Team

Daphne Bulthuis – Snakenborg, praktijkhoudster -eigenaar / logopediste en dyslexiebehandelaar.

Ik ben in 1994 afgestudeerd als all-round logopedist en akoepedist aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Na mijn studie logopedie was ik werkzaam als assistent audiciën in Zwolle en als logopediste in het Speciaal Onderwijs in Zutphen. Na mijn verhuizing naar Emmen ben ik vanaf 1996 vrijgevestigd logopedist in Klazienaveen. Ik sta ingeschreven en geregistreerd bij de NVLF, het register voor dyslexiebehandelaars en het kwaliteitsregister.

Op dinsdag en vrijdag is bij mij in de praktijk Marieke Smit als logopediste werkzaam op de locatie Klazienaveen wanneer ik op andere locaties werkzaam ben. Op maandag en dinsdag/ donderdag is Annemiek Wobben-Homan werkzaam op diverse scholen in de omgeving. Ook zijn er samenwerkingsverbanden met Logopediepraktijk Marieke Smit Zwartemeer, Logopediepraktijk De Rietlanden (Karin Beck) en Logopedisch Centrum Emmen (Carmen Smit) om zo kwalitatief en breed mogelijke zorg te bieden.

Ik werk al meer dan 25 jaar met veel plezier in mijn praktijk in het mooie Drenthe. Naast mijn gezin ben ik druk met het volgen van na- en bijscholing om mijn vaardigheden en kennis op niveau te houden.  Ik behandel zowel (jonge) kinderen als volwassen en ouderen. Ik werk op naast de hoofdlocatie in Klazienaveen op diverse locaties in Emmen en Nieuw-Schoonebeek.

Dit alles past heel goed binnen het motto van de praktijk:  “Met ons team van logopedisten goed afgestemde zorg bieden aan iedere cliënt binnen de praktijk, waarbij de klacht of de hulpvraag van de individuele cliënt centraal staat”.

Daphne Bulthuis-Snakenborg