Logopediepraktijk Emmen

Persoonlijke Missie en Visie van Logopediepraktijk D. Snakenborg.

  • home  /
  • Persoonlijke Missie en Visie van Logopediepraktijk D. Snakenborg.

Persoonlijke Missie en Visie van Logopediepraktijk D. Snakenborg.

Missie

Logopediepraktijk D. Snakenborg (LDS)  wil de zorg bieden die bij u past. Uw vraag is ons uitgangspunt. Ieder mens is anders. Wij spelen hierop in met onze expertise en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Samen kijken we welke oplossing bij u past.

Als onderdeel van ‘ Paramedisch Centrum Klazienaveen ’ en met nevenlocaties op diverse plekken dicht bij de Hoofdlocatie,  kunnen wij met een multidisciplinaire aanpak werken in het belang van de cliënt en zorg bieden dicht bij de cliënt in de buurt. In geval van afwezigheid van de logopediste wordt de behandeling verzorgt door een college van binnen dezelfde praktijk of de samenwerking gezocht met een aantal logopedisten (Emmen, Erica en Zwartemeer) en kan de zorg doorgang vinden. Door onze kennis en ervaring met u te delen zorgen we ervoor dat u zich optimaal kunt ontwikkelen binnen uw eigen mogelijkheden.

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige, mensgerichte zorg.

Visie

Ieder mens is anders. LDS wil door haar expertise hoogwaardige logopedische zorg bieden aan de cliënt. Door de persoonlijke manier van werken zorgen we ervoor dat u zich thuis voelt. Samen kijken we welke oplossing bij u past. LDS houdt de kwaliteit van de zorg hoog door scholing en aandacht. Wij zijn goed zichtbaar voor mogelijke cliënten en stralen professionaliteit en persoonlijkheid uit. Er wordt gestreefd naar een stabiele cliëntenstroom. We zijn ons bewust van de ontwikkelingen op de markt in de regio en herkennen kansen voor de praktijk om de positie in de markt te verstevigen.

Met andere woorden: Wij zijn er voor U !

Daphne Bulthuis – Snakenborg

(Met dank aan Karianne Damhof en Linda Limberger, Februari 2015. Die in opdracht van Hanze Hogeschool Groningen een strategisch plan hebben opgesteld voor mijn logopediepraktijk voor de komende jaren. Zij hebben de  interne en externe omgeving van mijn  logopediepraktijk  in kaart  gebracht, geanalyseerd en op basis hiervan zijn conclusies getrokken en aanbevelingen gedaan).